Válasszon bátran termékkínálatunkból!

A GEALAN műanyag nyílászárók harmonikusan illeszkednek a külső és belső térhez, megfelelnek a legexkluzívabb építészeti kívánalmaknak és a legkülönbözőbb stílusigényeknek. A GEALAN   műanyag nyílászárók új és felújításra váró épületekhez egyaránt alkalmazhatók.

Nyílászáróink tok és szárnykerete fokozottan ütésálló, savaknak, tisztítószereknek, ellenálló, UV álló, színtartó PVC profilokból készül. A műanyag profil rendkívül pára- és nedvességtűrő, anyag nem gyúlékony.

S 8000 IQ ablakrendszer

Kiemelkedő hőszigetelési tulajdonság a hat ablak kamrakialakítás miatt az ablaktok és az ablakszárny esetében is. Nagyon jó stabilitás a nagyméretű acélmerevítés miatt az ablaktokban illetve az ablakszárnyban.

S 9000 ablakrendszer

A nagy 83mm-es beépítési mélység, az ablaktok és az ablakszárny hat profilkamrája, az átmenő három tömítési szint a kiváló hőszigetelést garantálják. Még a legmagasabb igényű passzívház ablak követelményeknek is megfelel.

Műanyag bejárati ajtók

Műanyag bejárati ajtók kiváló hőszigetelési paraméterekkel és nagyfokú stabilitással S8000 IQ és S9000 ajtórendszerből. Egyszárnyú, kétszárnyú erkélyajtók és bejárati ajtók, toló-bukó, emelő-toló, és harmonika ajtók.

Porta Doors belső ajtók

A széles termékválaszték lehetővé teszi, hogy minden ügyfél kiválassza a saját ajtólapját, az ügyfél által preferált design és ár alapján. Az ajtólap lehet festett, lakkozott, természetes vagy szintetikus felületű, számos vonzó színben.

Árnyékolás-technika

Ha tűz a nap, különböző árnyékoló szerkezetek, redőnyök, reluxák, zsaluzziák széles skálája áll rendelkezésére. Ha jönnek a rovarok válassza rovarháló termékeinket. Fix, felhúzható, elhúzható és redőnyhöz kombinált rovarhálók.

Szellőzőrendszerek

A modern szellőztetésnek nem csak a zárt térben lévő levegő páratartalmának a csökkentése a feladatat. Egy folyamatos és megfelelő mennyiségű légcsere nagyon fontos egy épületben lakó számára.

…Esztétikus külső

A tökéletes ablak egyik legfontosabb tulajdonsága az esztétikus külső, hiszen az ablak egy ház vagy egy szoba legszembetűnőbb eleme. A GEALAN műanyag nyílászárók nagy szín- és formaválasztéka nehéz, ám annál kellemesebb választás elé állítja vásárlóit. Á világszínvonalú technológiával készült GEALAN nyílászárók az alapvető funkciókon túl biztosítják a legváltozatosabb egyéni igényeket szabad teret hagyva az építész és az építtető fantáziájának. A gazdag profilkínálat és a letisztult, elegáns külső megjelenés a legkülönfélébb nyílászárók gyártását teszi lehetővé. A formaválasztékot jellemző szinte korlátlan lehetőségek nagyban hozzájárulnak a ház látványos, esztétikus megjelenéséhez. Az ablakok, ajtók formagazdagsága a normál derékszögtől az íves. alakos szerkezetig terjed. A standard, kívül-belül fehér nyílászárókat a legkiválóbb színtartósságú acryl bázisú színes, magas fényű fóliával kasírozva színezzük. Vásárlóink a standard famintázaton (sötét tölgy, világos tölgy, mahagóni, stb.) kívül (húsz további színnel tehetik egyénivé nyílászáróink külső. belső vagy mindkét oldalát. Az általunk használt fóliák fokozottan karcállóak. ellenálló képességük kiváló. Ezen felül a színes nyílászárók a alapanyaga is színezett.

…A PROFIL

Környezetbarát (Ólommentes) alapanyagból gyártott, fokozott ütésállóságú, napfény és időjárásálló PVC bázisú extrúziós technológiával előállított ablakprofilok.

…6 LÉGKAMRA

A piacon napjainkban még uralkodó 3 és 5 kamrás műanyag nyílászárókhoz képest a valódi légkamrák számát 6-ra növeltük, ügyelve az előírások szerinti minimum 5 mm-es kamraszélesség megtartására A lehető  legnagyobbra alakítottuk ki és a keresztmetszet közepén helyeztük el a merevítő fémbetét kamráját. A kamrák fenti elrendezése és mérete biztosítja a legkedvezőbb műszaki paramétereket.

…74MM ÉS 83MM BEÉPÍTÉSI MÉLYSÉG

A szélesebb tok/szárny miatt az euronút tengelye mélyebbre került, a vasalattengely távolság 13 mm. Ezzel nőtt a biztonság, de a nyílászáró profilok önmagukban masszívabbak, merevebbek. A megnövekedett műanyag ablak profil keresztmetszet következtében nagyobb a csavaró-, hajlítószilárdság ás nagyobb a hegesztett sarkok szilárdsága is.

…JOBB KILÁTÁSOK

A robosztusabb kialakítás ellenére az ablakmezőn kedvező a keret/üveg aránya. A rejtett elhelyezésű szürke gumitömítések nem zavarják az üvegen való áttekin

… GONDOSKODUNK OTTHONÁBAN A CSENDRŐL

A 74 és 83 mm-es profilszélesség, a 6 légkamra önmagában is kiváló hangcsillapítást biztosít. A széles üvegező falc alap 48 mm-es szerkezeti vastagságú üvegezést is megenged, amellyel rétegezéstől függően több, mint 45 dB zajcsillapítás Is elérhető.

… ÁPOLÁS, TISZTÁNTARTÁS

A profilok magas felületi fénye miatt a lerakódó száraz vagy nedves környezeti szennyeződés könnyen eltávolítható.

… A BIZTONSÁG

A GEALAN rendszernél a betörésekkel szemben nagyobb fokú biztonság érhető el. A profilokhoz masszívabb záralkatrészek illeszthetők. Az euro nút tengelye a profilmetszet belsejében mélyen helyezkedik el, A szélesített üvegező falc alap miatt a maximum befogható 48 mm-es rétegvastagságú üveggel a magasabb biztonsági fokozatok Is teljesíthetők.

… NE ENGEDJE KI PÉNZÉT AZ ABLAKON

Drága az energia, pénzt spórolhatunk meg az ablak segítségével. Egy ablak hőszigetelő képességét a k – értékkel jellemzik. Minél alacsonyabb ez az érték, annál kisebb a hő veszteség. Ez a valóságban fűtés! költség megtakarítást jelent. A GEALAN hatkamrás ablakkeretnek (k=1,0 W/m2K) az általánosan elterjedt ötkamrás profilokhoz (k=1,3 W/m2K) viszonyítva 30%-kal. a hagyományos egyesített szárnyú fa ablakok – al ( k= 4,9 W/m2K) szemben 277% – al jobb a hőszigetelő képessége. Átlagos családi házra vetítve, ahol legalább kb. 25 m2 a homlokzati nyílászárók összes felülete, az egy fűtési szezonban elérhető megtakarítás ötkamrás Illetve faablakkal szemben:
158 liter fűtőolaj =412,5 kg szén = 103,75 kg Pb gáz =1162,5 kWh
1134 liter fűtőolaj =2985 kg szén =750 kg Pb gáz =8370 kWh
A közölt megtakarítások akkor érvényesek, ha az ablakokban ugyanolyan
k – értékű az üvegezés, mint maga a keret!

… MŰVÉSZI DESIGN

Lágy, harmonikus vonalvezetés a klasszikus asztalosipari élek és síkok áttervezésével, lekerekítésekkel. Mindezek, valamint a magas felületi fényesség együttesen kellemes fény-árnyékhatást vált ki természetes és mesterséges fény- viszonyok között.

… DIVATOS SZÍNVÁLASZTÉK

A profilokat fehér (RAL 9016) színben gyártjuk. A színes profilok előállítása a jól bevált időjárásálló RENOLIT fólia segítségével történik. A profilok felületére kasírozott fólia a piaci igényeknek megfelelően több mint 20 színben áll rendelkezésre.Az ablakok, ajtók formagazdagsága a normál derékszögtől az íves. alakos szerkezetig terjed. A standard, kívül-belül fehér nyílászárókat a legkiválóbb színtartósságú acryl bázisú színes, magas fényű fóliával kasírozva színezzük. Vásárlóink a standard famintázaton (sötét tölgy, világos tölgy, mahagóni, stb.) kívül (húsz további színnel tehetik egyénivé nyílászáróink külső. belső vagy mindkét oldalát. Az általunk használt fóliák fokozottan karcállóak. ellenálló képességük kiváló. Ezen felül a színes nyílászárók a alapanyaga is színezett.

… ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA FELSŐFOKON

Ha tűz a nap, különböző árnyékoló szerkezetek. zsalugáterek, redőnyök, reluxák, széles skálája áll rendelkezésére. Sőt lehetséges magának az üvegezésnek a segítségével is az árnyékolás megtervezése, reflektálással színezéssel, vagy hengerelt felülettel. Szúnyogriasztó helyett válassza rovarhálónkat, hogy éjszaka nyugodtan tudjon aludni.

… NYÍLÁSZÁRÓ DÍSZÍTÉS

Ha követi a divatot igényei alapján csinosíthatja valamennyi nyílászáró szerkezetet. Az üvegmező díszíthető a hermetikusan az üvegek közé zárt álosztókat többféle színben és méretben, és az üveg külső felületeire való ragasztással is. Ezen kívül a tok részeire szerelhető barokk elemek is hozzájárulhatnak ahhoz, hogy az ablak a ház ékessége tegyen.

… KÖNYÖKLŐK, PÁRKÁNYOK

Ha a virágot szereti, az ablakuk belső oldalára különböző anyagú. színű ás szélességű könyöklőket szereltethet fel az ablakuk külső oldalára pedig különböző párkányok közül választhat. Így nem csak Ön, hanem virágai is napfényben fürödhetnek.

Kapcsolódó letöltések