Ablak színvilág

FADEKOR

Megtévesztően famintázatú dekorfóliák

Mindenki számára, aki nagy súly fektet a természetes kinézetre, anélkül, hogy a modern ablakmegoldásokról le akarna mondani, léteznek műanyag ablakok fadekor kinézettel. Ezzel a tökéleteset választja. Hiszen mindegy, hogy egy épület renoválását vagy egy új házat tervez – a GEALAN fadekor ablakok mind kinézetben mind funkcionalitásban megfelelőek. Ezért alkalmas klasszikus stílus elemeként régi építésű házak felújításához vagy épp az adott ország adottságainak megfelelő kivitelezéshez. A fadekor ablakok a modern műanyag nyílászárók valamennyi pozitív tulajdonságaival valamint a fa dekoratív tulajdonságaival is egyidejűleg rendelkeznek.

ACRYLCOLOR

Lenyűgöző színek

Az építőművészetben az esztétikát a színek, formák és anyagok tökéletes összhangja jelenti. Nincs jelentősége, hogy műemlék jellegű épületekről, modern lakóházakról vagy ipari felépítményekről van szó. A színes acrylcolor ablakoknak a homlokzat kivitelezésekor nagy jelentősége van. Az ilyen épületek vonzzák a tekintetet, mintegy összetéveszthetetlen névjegyként szolgálva ezzel. Az ablakok a homlokzat alkotóelemei, melyek napsütésnek, időjárási viszontagságoknak és mechanikai behatásoknak vannak kitéve. Ezzel bebizonyítva, hogy egy színes profil nem mindig színes. Az acrylcolor ablakoknak azonban a helységek felőli oldaluk fehér PVC profil, a külső részük pedig színes acrylcolor üveg. Ez ellenállóvá teszi a felületet az időjárást befolyásoló tényezőknek, mint napsütés, szél, eső, hideg és hőmérsékleti ingadozások. Valamint az ablakok lecserélésekor sem találkozik szembetűnő színbeli eltéréssel.

Majdnem 30 éve gyártja a GEALAN a színes acrylcolor profilokat koextruziós eljárással. Ez az egyedi technika lényegesen különbözik más színesítési eljárásoktól. A koextrúzió során a színes acrylréteg elválaszthatatlanná válik a műanyag profillal. Biztosítva ezzel a hosszú életű és színtartó réteget.