Porta Doors beltéri ajtók

Festett beltéri ajtók

A festett beltéri ajtók kedvencei lehetnek azoknak akik szeretik a hagyományos, klasszikus formákat, az időtlen eleganciát és kiváló minőséget.

Fóliás beltéri ajtók

A széles termékválaszték lehetővé teszi, hogy minden ügyfél kiválassza a saját ajtólapját, az ügyfél által preferált design és ár alapján. Az ajtólap lehet lakkozott vagy szintetikus felületű számos vonzó színben. A sokféle rendelkezésre álló felület az egyes modelleket összehozza, melyeknek a közös jellemzője a kiváló minőség. Ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy egy kiváló minőségű terméket vásárol, függetlenül az ártól.

Furnéros beltéri ajtók

Jelentős portfóliónk segítségével minden ügyfél megtalálja kedvenc ajtólapját a tervezés, valamint az ár tekintetében. Az ajtók természetes furnér felületűek és a kazettás ajtólapokat keret-és- panel kialakítás jellemzi. A sokféle rendelkezésre álló felületek az egyes modelleknél hozzák össze a  közös jellemzőt a kiváló minőséggel.

Toló- és csuklós ajtók

Bármely toló vagy összecsukható rendszer ideálisan illeszkedik, ha a standard ajtók nem felszerelhetők, korlátozott terület vagy a belső koncepció miatt. Azzal a kívánsággal, hogy megfeleljen az ügyfelek elvárásainak, a PORTA ajánlatokban mindezen rendszer megoldások széles színválasztékban állnak rendelkezésre.

Kapcsolódó írásaink
uvegajto

Porta Doors – üvegajtók

| Porta Doors beltéri ajtók | No Comments

Az üveg sosem veszített népszerűségéből. A tervezők is szeretik, és szívesen dolgoznak vele. Bármi legyen is az aktuális trend, használják és alkalmazzák, és még a műanyagok elterjedése sem szorította háttérbe….

porta-doors-valasztek

Beltéri ajtók választéka

| Porta Doors beltéri ajtók | No Comments

Egy felújított lakás meghatározó elemei a beltéri ajtók. A lakás összbenyomásának kialakításában az egyik döntő szempont, hogy ízléses, látványos beltéri ajtók vannak benne, vagy régi kopottak, szakszerűtlenül felújítottak, csúnyán átfestettek….

hoszigeteles-3

Hihetetlen árak

| Ablak, Ajtók, Árnyékolástechnika, Egyéb, Porta Doors beltéri ajtók | No Comments

Ha Önnek fontos a versenyképes alacsony ár, de nem szeretne minőségben kompromisszumokat kötni, válassza a Cégünk által forgalmazott GEALAN műanyag nyílászárókat, melyek 30 éves tapasztalattal állnak rendelkezésükre. Elegáns design formavilág,…

Kapcsolódó letöltések