Passzívház alkalmasság

Az új S9000 - es rendszerben a tok és a szárny hat profilkamrája, az optimalizált acélgeometria, a magas üvegbeállás és az átgondolt tömítéstechnika egy innovatív és modern profilkialakítással, lehetővé teszik a passzívház standard magas követelményeinek gazdaságos módon a legjobb megfelelést.

Számos fadekor

Azoknak, akiknek fontos a természetes megjelenés anélkül, hogy le kellene mondaniuk a modern ablaktechnika előnyeiről, kínáljuk a műanyag ablakokat fadekor külsővel. Teljesen mindegy, hogy egy régi fa tartószerkezetű ház felújításáról vagy egy új építésről van szó, a GEALAN fadekor - ablak mind megjelenésében, mind funkciójában is a tökéletes választás.

Optimalizált hőszigetelés

Három rétegű üveg alkalmazható 54 mm vastagságig. Keskeny profil nézeti szélesség és design orientált 15° lejtésű él. Intelligens tömítéskoncepció átmenő három tömítési szinttel. Egy magas üvegbeállás a 26 mm - es túlnyúlási magasságnak köszönhetően, a még jobb hőszigetelés érdekében.

Egyesített előnyök

A GEALAN S9000 ablakrendszer egyaránt egyesíti a közép- és ütközőtömítés jellemzőit és előnyeit, kombinált 82,5 mm-es beépítési mélységű rendszerként. A nagy beépítési mélység, a tok és a szárny hat profilkamrája, az átmenő három tömítési szint a kiváló hőszigetelést garantálják.