Ablak hőszigetelés

S8000 IQ
Tiszta kényelem

Az egyre növekvő energiaárak nemcsak a magánháztartások költségeit növelik. A négykamrás geometria és a 74 mm-es beépítési mélység segítségével azonban az S 8000 IQ rendszer nagyon jó hőszigetelést biztosít költséget kímélve. Azért hogy a hőszigetelő tulajdonságok legmagasabb követelményeinek is megfeleljünk, a rendszernek többkamrás szárny illetve tokváltozatai is léteznek.

A profilkombináció a bevizsgált U-értékével beleszámítva a standard acélmerevítést (Uf = 1,0 W/m2K értékig) a legjobb műanyag profilrendszerekhez tartozik. Ennek ellenére soha nem történik a hőszigetelés a statika hátrányára, amikor is az ember nem használ elegendő acélmerevítést.

S9000

Egy a legjobb hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkező rendszer kifejlesztése nem a véletlen műve, hanem egy célorientált fejlesztési munka eredménye. A siker igazol bennünket. Számos számítás eredményei adtak kiváló hőszigetelési értéket. Kezdettől fogva az Uf – 0,92 W/m²K elérése volt a fejlesztés célja standard kombinációban acélmerevítéssel és ezzel a passzívház alkalmasság. Ez a rendszer kialakításában meglévő innovatív részletek összeadódásával valósul meg.