Műanyag redőnyök

A redőnyök megvédenek a napsugárzástól, nyáron kint rekesztik télen pedig bent tartják a meleget és ezzel csökkentik a fűtési költségeket. Megvédik nyílászárónkat és az üvegezést a környezet negatív hatásaitól. Egyszerűen, könnyen kezelhetőek és tisztíthatóak.

A redőnyök típusai a következők lehetnek:

Normál külsőtokos műanyag redőny (fém redőnytok, műanyag lamellák, műanyag lefutó lábak, kérhető kefés lefutókkal is)
Redextra külső tokos műanyag redőny (fémtok, műanyag lamellák, kefés műanyag lefutó lábak, csapágyazott fémtengellyel ellátva, belső ütközős, modern esztétikum, felhúzható rovarhálóval kombinálható)
Vakolható tokos redextra műanyag redőny
(vakolható fémtok, műanyag lamellák, kefés műanyag lefutó lábak, csapágyazott fémtengellyel ellátva, belső ütközős, modern esztétikum, felhúzható rovarhálóval kombinálható)

Kapcsolódó írásaink
redony-automatika

Kényelem – redőnyautomatizálás

| Árnyékolástechnika | No Comments

Otthonunk kényelméhez manapság már hozzátartoznak a távvezérelt berendezések, amelyek jelentős mértékben megkönnyítik életünket. A nagyméretű redőnyök működtetésénél azonban a motoros meghajtás nemcsak a kényelmet szolgálja, hiszen az érzékelők által működtetett…

hoszigeteles-3

Hihetetlen árak

| Ablak, Ajtók, Árnyékolástechnika, Egyéb, Porta Doors beltéri ajtók | No Comments

Ha Önnek fontos a versenyképes alacsony ár, de nem szeretne minőségben kompromisszumokat kötni, válassza a Cégünk által forgalmazott GEALAN műanyag nyílászárókat, melyek 30 éves tapasztalattal állnak rendelkezésükre. Elegáns design formavilág,…

Young woman day dreaming looking window blinds

Árnyékolás fontossága

| Árnyékolástechnika | No Comments

Egy megfelelő redőny vagy reluxa használata nemcsak nyáron fontos, amikor megóv minket a tűző napfénytől és melegtől, hanem télen is, hiszen ebben az évszakban szigetel és bent tartja a meleget….