Műanyag ablak árlista

Házat épít, vagy felújít, kül – és beltéri nyílászárókban is válasszon minket. Cégünk több évtizedes tapasztalattal és múlttal áll az Ön rendelkezésére!
Tekintse meg ízelítőnket műanyag nyílászáró árlistánkból, és kérje személyre szabott pontos ajánlatunkat emailben, telefonon, személyesen vagy az ajánlatkérő felületünkön.

Gealan S8000

 • Gealan S8000 IQ 74mm-es német ablakrendszer (UV stabil, 6 légkamrás, dupla szürke tömítéssel)
 • Roto NT német vasalatrendszerrel, résszellőztetéssel, huzatvédelemmel, kiemelésgátlással, fehér alu kilinccsel
 • 2 rétegű 4 – 16 arg – 4 low-e (Ug=1,0) üvegezéssel (opció 3 rétegű (Ug=0,6) üvegezés)

Gealan S9000

 • Gealan S9000 Prémium 83mm-es német ablakrendszer (UV stabil, 6 légkamrás, háromszoros szürke tömítéssel)

 • Roto NT német vasalatrendszerrel, résszellőztetéssel, huzatvédelemmel, kiemelésgátlással, fehér alu kilinccsel

 • 3 rétegű 4 low-e – 18 arg – 4 – 18 arg – 4 low-e (Ug=0,5) üvegezéssel

 • passzívház alkalmas rendszer

Gealan Futura

 • GEALAN – FUTURA Passive 83mm-es habtöltetű német ablakrendszer (UV stabil, 6 légkamrás, háromszoros szürke tömítéssel)

 • Roto NT német vasalatrendszerrel, résszellőztetéssel, huzatvédelemmel, kiemelésgátlással, fehér alu kilinccsel

 • 3 rétegű 4 low-e – 20 arg – 4 – 20 arg – 4 low-e (Ug=0,5) üvegezéssel

 • passzívház alkalmas rendszer

Tekintse meg ízelítőnket árainkból. Az egyedi méretek sem felárasak.
A feltüntetett árak tartalmazzák a nyílászárót, a párkányfogadó profilt és a fehér alumínium kilincseket is!

Az árak nem tartalmazzák a 27% ÁFÁ-t, és a beépítés költségeit!


Mintaterem Budapest

Cím:                        1095 Budapest Mester u. 83.
Telefon:                  06/1-404-59-85
Mobil:                     06/70-946-56-72
E-mail:                    info@nyilaszaro-uzlet.hu

Nyitva tartás:         H-P: 9.00 – 17.00

 

ajánlatkérés

Gealan Profilrendszerek

Nagy különbségek vannak műanyag és műanyag ablakok között. A profilszerkezeten belüli eltérések jelentősen befolyásolják a műszaki tulajdonságokat. A GEALAN profilrendszerekből gyártott műanyag nyílászárók legújabb generációja nemcsak a külső megjelenésre fekteti a hangsúlyt. Letisztult, a legapróbb részletekig kidolgozott profilgeometriák valamennyi mai, korszerű műszaki követelménynek és elvárásoknak megfelelnek: legyen az hő-, vagy hangszigetelés, illetve betörésvédelem, a GEALAN műanyag profilokból készült nyílászárók valamennyi technikai szempontból a legaktuálisabbak és a legmagasabb színvonalon állnak.

Gealan ablakrendszerek előnyei

Ellenállóság

A műanyag profilokból készült ablakok nem igényelnek karbantartást és az ápolásuk is egyszerű. Továbbá ellenállóak az időjárással és a környezeti változásokkal szemben, élettartamuk nagyon hosszú.

Sokszínűség

A modern műanyag nyílászáró profiloknak köszönhetően, a nyílászárók igazodva az Ön ízléséhez és az építkezési stílushoz, nemcsak fehér színben, hanem acrylcolor színekben, faminta fóliás kivitelben is készíthetőek.

Kényelem

A GEALAN többkamrás műanyag profiljaiból készült ablakok gondoskodnak arról, hogy a meleg az épületen belül maradjon és a hideg se jusson be. Védelmet és biztonságérzetet nyújtanak, valamint állandó, egyenletes légkört biztosítanak a lakásban.

Lehetőségek

A Gealan műanyag ablak és ajtórendszerek lehetőséget adnak bármilyen működési megoldások megvalósítására: normál nyíló-bukó, toló-bukó, emelő-toló, harmonika ajtók, rejtett küszöbös kialakítások, stb..

Referenciák

IMG_20151201_101633

Modern családi ház

2014-11-06

20151009_142623

Családi ház

2014-11-06

Fajl_005

Családi ház 2.

2014-11-06

Kulso-nyilaszaro3

Teljes üvegfal

2014-11-06

GEALAN S8000 műanyag ablakrendszer

Igényes tervezés és kivitelezés

Az S 8000 IQ rendszer kifejlesztésekor különös figyelmet szenteltünk a műanyag ablak profil stabilitásának. Így nagyrészt kiesett a fő kamrák nagy dimenzionálása az acélmerevítés felvétele miatt. Az eredmény a standard merevítés igen magas hajlítási szilárdsága, ami szintén az ablak profil stabilitását javítja. Ezáltal már semmi nem áll annak útjában, hogy nagyobb elemeket építsünk, és hogy a műanyag ablak gyártás területén az ilyen jellegű igényeket is kielégítsük.

Még jobb statika

A GEALAN által kifejlesztett ragasztási technológia az STV® (Statikai-száraz-üvegezés) esetében, az üveg és a műanyag nyílászáró szárnyprofil ragasztószalaggal történő összeragasztásáról van szó, külön az ablakgyártás részére kifejlesztett ragasztószalaggal, az üveg megszokott kiékelésének meghagyása mellett. Az üveg szárnnyal történő összeragasztásával az üveg átadja merevségét a szárnynak, és ezáltal önmagában stabilabbá válik az egész szerkezet. Az STV® és az acél kombinációjával a szárnyban, különösen nagy szerkezetek realizálhatóak. Az ablakon történő időigényes be- és után- állítások egy minimumra csökkenthetőek le. Az üveg és a szárny összeragasztása megnöveli a betörésvédelmet. A szerkezetek kiemelése ezzel egyidejűleg megnehezedik. Sok igénybevétel után is, az STV® – technológiával készült ablakok pont úgy zárnak mit egy széf.

Fadekor, a természetes külső

Azoknak, akiknek fontos a természetes megjelenés anélkül, hogy le kellene mondaniuk a modern ablaktechnika előnyeiről, kínáljuk a műanyag ablakokat fadekor külsővel. Ez, az Ön számára is, a helyes döntés. Teljesen mindegy, hogy egy régi fa tartószerkezetű ház felújításáról vagy egy új építésről van szó, a GEALAN fadekor műanyag ablakok mind megjelenésükben, mind funkciójukban meggyőzőek. Alkalmasak klasszikus stílus szerkezeteként, vagy a hagyományos környezetben való alkalmazásra. A dekor-ablakok a modern ablak összes pozitív tulajdonságával rendelkeznek, emellett egyidejűleg dekoratív fahatásúak is.

Tolószerkezetek

A modern élet, klasszikus stílusjegyei, amelyben a nagyvonalúan kialakított üvegfelületek kényelmet és eleganciát közvetítenek. A GEALAN új S 9000-es emelő-toló-ajtó mind optikailag mind funkciójában teljesíti ezeket a követelményeket. Technikánkkal a nagy ajtóelemek probléma mentesen mozgathatók. Az, hogy az ajtó nyitva van, vagy éppen zárva, nem játszik szerepet. Minden esetben sok fény áramlik be a helyiségbe. és a majd hogy nem küszöb mentes csatlakozás feloldja a belül és a kívül elválasztását még hozzávetőlegesen. Már a standard építési módban is nagyon keskeny a 100 mm-el a szárny nézeti szélessége. Design orientált speciális változatban a máskor a fix részben alkalmazott szárnyat egy keskenyebb üvegezőprofil helyettesíti. Ez a lépés több mint 50%-al csökkenti a profil nézeti szélességet a fix részen. Tökéletes funkció, design, és hőszigetelés.

Gealan S9000 műanyag nyílászáró rendszer

A tökéletes tömítés

Az új GEALAN-rendszer az S 9000 egyaránt egyesíti a közép- és ütközőtömítés jellemzőit és előnyeit, kombinált 83 mm-es beépítési mélységű rendszerként. A nagy beépítési mélység, a tok és a szárny hat profilkamrája, az átmenő három tömítési szint a kiváló hőszigetelést garantálják. Még a legmagasabb igényű műanyag ablak követelményeknek is megfelel. Számos számítás eredményei adtak kiváló hőszigetelési értéket. Kezdettől fogva az Uf – 0,92 W/m²K elérése volt a fejlesztés célja standard kombinációban acélmerevítéssel és ezzel a passzívház alkalmasság. Ez a rendszer kialakításában meglévő innovatív részletek összeadódásával valósul meg.

Meggyőző megjelenés

Minden műanyag ablak annyira szép, mint a profil, amiből elkészül. Ezért az S 8000 IQ rendszerünket úgy terveztük, hogy valamennyi optikai elvárásnak megfeleljen: lágy lekerekítések, különböző üveg lécek és sima, csillogó felületek. Az S 8000 IQ rendszert az esztétika illetve az értékesség jellemzik – stílusos műanyag ablakok és időtlen elegancia. De ezzel még nincs vége. Az S 8000 IQ plus rendszer négy- és hatkamrás kivitelének létezik egy formatervezett változata, egy síkban félig eltolt, különleges formájú ablakszárnnyal.

Hőszigetelés

Az egyre növekvő energiaárak nemcsak a magánháztartások költségeit növelik. A hatkamrás geometria és a 74 mm-es beépítési mélység segítségével azonban az S 8000 IQ rendszer nagyon jó hőszigetelést biztosít költséget kímélve. Azért hogy a hőszigetelő tulajdonságok legmagasabb követelményeinek is megfeleljünk, a rendszernek többkamrás szárny illetve tokváltozatai is léteznek. A profilkombináció a bevizsgált U-értékével beleszámítva a standard acélmerevítést a legjobb műanyag profilrendszerekhez tartozik. Ennek ellenére soha nem történik a hőszigetelés a statika hátrányára, amikor is az ember nem használ elegendő acélmerevítést.

Lenyűgöző színek

A színes acrylcolor műanyag ablakoknak a homlokzat kivitelezésekor nagy jelentősége van. Az ilyen épületek vonzzák a tekintetet, mintegy összetéveszthetetlen névjegyként szolgálva ezzel. Az ablakok a homlokzat alkotóelemei, melyek napsütésnek, időjárási viszontagságoknak és mechanikai behatásoknak vannak kitéve. Ezzel bebizonyítva, hogy egy színes profil nem mindig színes. Az acrylcolor műanyag ablakoknak azonban a helységek felőli oldaluk fehér PVC profil, a külső részük pedig színes acrylcolor üveg. Ez ellenállóvá teszi a felületet az időjárást befolyásoló tényezőknek, mint napsütés, szél, eső, hideg és hőmérsékleti ingadozások.

Gealan Futura Passive műanyag nyílászáró rendszer

A csúcskategóriás passzívház műanyag ablak

A GEALAN-FUTURA® a profilkombináció az S 9000-es rendszerben. Lehetőséget kínál, standard profilokkal és standard-2mm-acélmerevítéssel csúcskategóriás passzívházalkalmas műanyag ablakszerkezetek gyártására színesben is az ift-irányvonal WA-15/2 szerint. A bevizsgált 0,89 W/m²K Uf-érték igazolja a kiváló hőszigetelő technikai alaptulajdonságokat. A GEALAN-FUTURA® -nál az STV®-ragasztás-technológia alkalmazásával a maximális szárnyméretek egészen 2,40 m-ig lehetségesek. A méret és kialakítási megoldásoknak csak a képzelet szabhat határókat.

Elegancia és klasszikusság légy üdvözölve

A bejárati ajtók a ház névjegyei, design-t és esztétikák adva a bejárati résznek. A GEALAN az új S9000-es bejárati ajtó rendszerével minden ízlésnek a megfelelőt kínálja. Választhat a klasszikus vagy a szárnyat eltakaró megoldások között. A számos dekorfólia flexibilis színkialakításának köszönhetően lehetősége nyílik ahhoz, hogy Ön az új bejárati ajtaját épületének homlokzatához igazítsa. Már a klasszikus bejárati ajtó változat is egy teljesen személyes jegyet kölcsönöz házának. Hiszen semmi sem szab határt a formáknak és a színeknek. Alakítsa bejárati ajtaját saját egyéni elgondolása szerint. Az ajtószárny látványa a design változatnál már maga az esztétika csúcsát kínálja anélkül, hogy a biztonságról és a hőszigetelésről meg kellene felejtkeznünk.

Magasfokú betörésvédelem, biztonság

A védelem és a biztonság iránti igény az emberek alapvető szükségletei közé tartoznak. Az ablakok esetében feltétlenül fektessen nagy súlyt a betörésbiztos konstrukciókra. Ne engedje őket érvényesülni, vásároljon olyan ablakokat, melyek a betörés lehetőségét csökkentik. A GEALAN ablakok biztonságát olyan érvekkel tudjuk alátámasztani, mint a profilvastagság, a kifejezetten erős és jó minőségű alapanyagok, a védelmi célú kiegészítők és az ablakprofilokba biztonságosan becsavarozott vasalatok. Hogy ebben a kérdésben teljesen biztosra menjünk, termékeinket alapos vizsgálatnak vetettük alá. Akkreditált minőségvizsgáló intézet tanúsítja, hogy a GEALAN ablakok biztonsága garantált a legkülönfélébb nyitási módok, konstrukciók és alkalmazási területek esetében. Így Ön teljesen biztosra mehet.

Innováció, a jövő műanyag nyílászárói

A GEALAN FUTURA profilokból készült ablakok egyedülálló innovációt képviselnek. Meggyőző technikai haladásról adnak tanúbizonyságot, teljesítménybeli jellemzőik pedig messze felülmúlják az eddigi ablakrendszereket. A GEALAN FUTURA műanyag ablakprofil három körkörös tömítési síkja a legjobb szigetelési tulajdonságokról gondoskodik. A rendkívül rugalmas, tartós terhelésnek is ellenálló tömítőanyag a hosszú élettartam garanciája. A GEALAN profilokból készülő ablakok a legjobb hőszigetelési értékekkel gondoskodnak a maximális energiamegtakarításról.

Miért érdemes minket választani, mert:

 • csak kiváló minőségű német alapanyagokat használunk

 • műanyag nyílászáróink a legkorszerűbb technológiával készülnek

 • termékeinkhez 8 év teljes körű garanciát adunk

 • nyílászárócsaládjaink megfelelnek a legszigorúbb passzívház követelményeknek

 • nyílászáróink kiváló statikai, hő – és hangszigetelési tulajdonságokkal rendelkeznek

 • a GEALAN profilrendszer Európa egyik vezető nyílászárórendszere

 • csapatunk csak a legjobb szakemberekből áll

 • komplett szolgáltatásokat nyújtunk (nyílászárók, árnyékolás, belső ajtók, beépítés)

 • több évtizedes tapasztalattal és szakértelemmel állunk ügyfeleink rendelkezésére

Válasszon minket és kérjen tőlünk pontos árajánlatot email-ben, telefonon, vagy látogasson el mintatermünkbe és tekintse meg termékeinket!

ajánlatkérés