Roto NT vasalatrendszer

A bukó-nyíló az ablakok Közép- és Kelet-Európában leginkább elterjedt nyitási módja, de ez az egyszerű megoldás sok más országban is fontos szerepet játszik. A „bukó-nyíló technológia” egy mozdulattal teszi lehetővé a műanyag ablakszárny buktatását és nyitását. A Roto az egyik legkiválóbb ilyen jellegű vasalat rendszer európaszerte.

Minden ablakformához és mérethez.

A Roto rendszerben a vasalat minden alkatrésze egy központi záró egységbe integrálódik. A rendszer már alapkivitelében is magas fokú biztonságot ad használójának. Rendkívül egyszerűen kezelhető. A eredeti kialakítás összetéveszthetetlenné teszi a Roto – t. A Roto vasalatokkal a legkülönbözőbb ablakméretek és ablakformák szerelhetőek.

Biztonság

A biztonsági követelmények növelésére az utólagos beállítás a helyszínen, a beépítésen is elvégezhető mivel az intelligens szerkezet leegyszerűsíti a helyes végleges beáállítást. A Roto bukó-nyíló vasalat a DIN V ENV 1627-1630 szerinti 3-as ellenállási osztályig alkalmazható.

Kényelem, hosszú élettartam

A beépített szárnyemelővel ellátott szintkapcsoló zár, folyamatosan ugyanabban a szintben mozgatja a szárnyat a keretben A becsapódás elleni védelem megakadályozza az ablak becsapódását huzat esetén. A matt ezüst felszín tökéletes korrózióvédelmet biztosít.

Egyszerű beállítás

A Roto vasalatok egyszerűen és könnyen beállíthatóak utólag is. Lehetőséget ad bárminemű utólagos beállításra is, amely biztosítja a több évtizedes tökéletes, hibátlan működést.
premium-s8000-iq

sgsgsxfjfxj

xfjxfjxfjkx

xfkxkxgkx